SAJTÓINFORMÁCIÓK

Regisztráció, akkreditáció

A rendezvényünk egy nemzetközi Hot Rod fesztivál a dunavarsányi Brendon Beach-en és azon belül egy kétnapos verseny 1965 előtt gyártott járművek részére. A verseny Kiskunlacházán a reptéren kerül megrendezésre. A versenyen a versenyzői zónában csak 50-es évekre jellemző ruházatban lehet megjelenni, ugyanis nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a fotós, filmes szempontból látványos anyagok készülhessenek. A fesztiválon való megjelenés nem ilyen szigorú. 

Lentebb található a regisztrációs adatlapunk, amivel akkreditálni tudtok a The Race of Last Rebels rendezvényünkre médiásként. Az űrlapon kérjük add meg a médium adatai mellett a rendezvényen résztvevő kollégák nevét, születési dátumát, pozicióját és az elérhetőségeit is. Az ingyenes akkreditáció feltétele, a rendezvényről szóló megjelenés, ezért kérjük add meg a tervezett megjelenésről a lehető legtöbb információt.

A regisztráció utolsó határideje 2024.07.30.  Az elbírálás folyamatos és az elfogadott jelentkezőket legkésőbb 2024. 08. 10-ig minden esetben emailben értesítjük.

Probléma, vagy kérdés esetén fordulj bizalommal a kollégánkhoz a reg@lastrebels.hu email címen. 

1.) Médium adatai

Kérjük valós adatokat és működő elérhetőségeket adj meg.
Többet is bejelőlhetsz!
Ha több online megjelenése van azt is ide írd.

2.) Akkreditált munkatárs

A Küldés gombra kattintva véglegesítheted az akkreditációt. Kérjük, még egyszer ellenőrizd a megadott adatokat, ugyanis ez alapján állítjuk ki a sajtóigazolványt a regisztráció elfogadása esetén. Köszönjük!

hu_HUMagyar
Scroll to Top